Hvem er vi?

Mit navn er Julie, og jeg er ansat på Aalborg Universitet. Jeg har de sidste par år været bosat i Aalborg, men har nu fået muligheden for at komme på landet. Jeg har to heste Vega og Dexter, som I vil møde på Ryet. Jeg er selv interesseret i dressur, men har de seneste år, grundet genoptræning, lavet mere arbejde fra jorden, end fra ryggen. Dette har givet mig yderligere indsigt i samarbejdet mellem hest og rytter, samt hvor vigtigt det er, at hesten spiller både fysiologisk og adfærdsmæssigt. Jeg vil fungere som den daglige leder på Ryet, og vægter at hestevelfærd, både under håndtering, træning og opstaldning, skal være høj og positiv.

Susanne, mor til Julie, vil assistere Julie i dagligdagen på Ryet. Dertil vil Susanne arrangere spændende aktiviteter på stedet, være hygge-promotor og stå for kagebagningen. Benjamin, far til Julie, fungerer som maskinmester, samt generelt gå til hånde. Josefine, søster til Julie, samt Josefines kæreste, Gustav, bor også på Ryet. De vil blive set mest drønende rundt på arbejdsmaskinerne.

Rikke Marie Andersen. Ejer af Ryet. McTimoney dyrekiropraktor, Cand. Scient med speciale i hesteadfærd, hestemassør, kemilaborant, og det løse… 

Står for marker, bygninger, og support på Ryet.